FRUKOST: En halv canaloupe melon tärnad.
MELLANMÅL 1: En skål med paranötter, russin och pumpakärnor, en kopp ört te.
LUNCH: SPENATSOPPA MED RICOTTAFYLLD FÄRSK PASTA.
(1 portion)
Koka upp vatten i en kastrull sjud den färska pastan i 3 minuter. Häll av vattnet och blanda pastan med ca 2 dl spenatsoppa från gårdagens middag. Servera med lite groddar och en stor kvist tomat.
MELLANMÅL 2: 2 gula paprikor och en kopp ört te.
MIDDAG: COCOS & KORIANDER DOFTANDE MUNGOBÖNSGRYTA
(4 portioner)
Använd resterna från mungobönsgrytan sedan tidigare. Värm upp i kastrull och tillsätt 2 msk cocos mjölk och färsk koriander. Garnera med några hackade rädisor och servera med romansallad.
KVÄLLSMÅL: 2 fikon.
En rogivande kopp te.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar