FRUKOST: Mosa 1 banan, 1 mango och 2 dl hallon till en smaskig gröt.
MELLANMÅL 1: En näve valnötter
LUNCH: BÖNSALLAD MED CHEVRE
(1 portion)
En stor tallrik med romansallad, kidneybönor, 1 stor kvist tomat tärnad, 1 avokado tärnad, 50 g chevre, basilika, citron och olivolja.
MELLANMÅL 2: Juice på fänkål, gurka, selleri och ingefära.
MIDDAG: BASILIKADOFTANDE FISK
(4 portioner)
Ångkoka vit fisk på en bädd av basilika i ugnen. Servera med ångkokt broccoli, morötter och en sallad på råa sockerärtor.
KVÄLLSMÅL: Minst två äpplen. Är det under vintern är det gott och värmande att skära äpplet i bitar, lägg i en ugnsform, häll över lite mörk honong och kanel och värm upp i ugnen i ca 10 minter.
En rogivande kopp te.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar