Bryn kycklingfileer i en panna med lite olivolja och allround marinad.
Späd med vatten och krydda med vitt vin, färsk salvia, rosmarin och timjan.
Låt sjuda på svag värme under lock.
Smörj en ugnssäker form med olivolja. Täck botten med tunnt skivad potatis. Fortsätt med skivad butternutpumpa
och skuren blomkål.
Häll över en mixad blandning med
200g färskost
2 dl lätt creme fraiche
En liten bit färsk habanero chili
Salt och citronpeppar
Gratinera i ugnen ca 40 minuter
220 grader.
Servera med en färsk sallad.
Späd med vatten och krydda med vitt vin, färsk salvia, rosmarin och timjan.
Låt sjuda på svag värme under lock.
Smörj en ugnssäker form med olivolja. Täck botten med tunnt skivad potatis. Fortsätt med skivad butternutpumpa
och skuren blomkål.
Häll över en mixad blandning med
200g färskost
2 dl lätt creme fraiche
En liten bit färsk habanero chili
Salt och citronpeppar
Gratinera i ugnen ca 40 minuter
220 grader.
Servera med en färsk sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar